pandaforce.info
Forum zamojskiej grupy ASG Panda Force

FAQ Szukaj Zarejestruj Zaloguj

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC

Autor Wiadomość
 Tytuł: KALENDARZE
PostNapisane: Pt gru 18, 2009 7:07 pm 

Zgodnie z wcześniejszymi planem będziemy drukować drużynowe kalendarze. Pomoże nam w tym Zakład Poligraficzny K. Górska. Zdjęcia będziemy wybierać na drodze głosowania. NA dniach pojawi się specjalna galeria z propozycjami. Zamawiac bedziemy niestety dopiero w styczniu bo to jest najbliższy możliwy termin. A teraz troche szczegółów

- format to A3 wiszący
- dla członków pandy wstępna cena to 30 zł
- pozostali o ile wyrażą chęć zamówienia to 40 zł
- zamówienia i kasę zbieram do końca roku

Jeszcze pozostaje kwestia loga na okładce. Proponuje zamieścić loga obydwu drużyn, Dla tych co już chcą podnieść alarm info, że większość zdjęć robiona była za starej ekipy oi z jej członkami a więc tez mają prawo. No chyba że kkoniecznie chcecie to zrobi się kilka z takim kilka z takim....no ale nie wiem czy to nie zaważy na cenie..,
No to czekam na zamówienia :)

Tytuł: Re: kALENDARZE
PostNapisane: Pt gru 18, 2009 8:45 pm 

Ja bym wziął, ale wątpię, czy uda mi się kasę zebrać do końca roku..

Tytuł: Re: kALENDARZE
PostNapisane: Pt gru 18, 2009 9:26 pm 

ja bym był za, jak w styczniu to kase będe miał

Tytuł: Re: KALENDARZE
PostNapisane: So gru 19, 2009 12:14 pm 

prosze tez tych, co chca miec w kalendarzu zaznaczone jakies szczególne daty zeby pisali mi na PW.

edit - wiem, że cena wyszła taka trochę nie za bardzo szczególnie pod koniec roku :) Postaram sie jak najbardziej zminimalizować koszty. Szczegóły w okolicach świąt

PostNapisane: Śr gru 23, 2009 8:27 pm 

Na stronce jest już galeria z propozycjami za foty do kalendarza. Niektóre już po prtzeróbce inne jeszcze przed. Wiadomo ze się powycina latarnie i takie tam inne zeby to jak najlepiej wyglądało. Głosujcie, jak co to piszcie, jak macie jakies pomysły lub linki to dawać zawsze mozemy jeszcze zorganizować coś dodatkowego. Od razu mówię że to jeszcze nie wszystkie propozycje :)

PostNapisane: Cz gru 24, 2009 11:04 am 
Site Admin

Część zdjęć ulegnie jeszcze podlansowaniu przez photoshoa ;)

Jeśli jakieś życzenia w stylu: "usuń mi te kłaki wystające z pod hełmu a tym i tym zdjęciu" to poproszę PW

PostNapisane: Pt gru 25, 2009 1:52 am 

no ja chętny ^^ jak znajdę czas aby was gdzieś złapać to kase dam ^^.

PostNapisane: Pt gru 25, 2009 1:06 pm 

przypominam o glosowaniu na foty na stronie po prostu wystawiajcie oceny :)

PostNapisane: Pt gru 25, 2009 10:20 pm 

w komentarzach? to ja z pierwszej lini mówię, że czarno białe odpadają. Mimo wszystko, ale nie wydaje mi się aby to na kalendarzu wyglądało. Za dużo mekta za mało innych ;p, sory ale w kilku zdjęciach jesteś pod rząd. Za mało mnie ;p nie macie żadnych ładnych lansiarskich ze mną? Chciałbym siebie zobaczyć w jednym miesiącu nie mówię że tylko mnie, ale takie z kilkoma osobami ^^. Ja jestem w jednym i w dodatku z tyłu, jak byliśmy na gochowisku to to zdjęcie jest zajebiste ^^. W ostateczności, można powrzucać pojedyncze zdjęcia osób które kalendarz zamówiły, ale raczej nie lansowałem się aby było tylko mnie widać ^^.

PostNapisane: So gru 26, 2009 3:36 pm 

hepi napisał(a):
Za dużo mekta za mało innych ;p, sory ale w kilku zdjęciach jesteś pod rząd. Za mało mnie ;p nie macie żadnych ładnych lansiarskich ze mną? Chciałbym siebie zobaczyć w jednym miesiącu nie mówię że tylko mnie, ale takie z kilkoma osobami ^^.

Po pierwsze kiedy ja wam mialam te foty robic jak wy nie pojawiacie sie na strzelankach...? po drugie zdjęcia typu "partyzant" czyli kazda część z innego munduru ta troche mało reprezentatywnie wygląda.... Lans to lans niunie moje...
a to ze jedynie zdjecia mekta gdzie niegdzie willmy sie do czegos nadaja to juz nie moja wina...\chceci więcej zdjęć?
to w koncu ruszcie dupy i sie pojawcie..

PostNapisane: Wt sty 05, 2010 9:22 pm 

Nowe fotki w galerii .
komentować i g glowowac wllma bedzie na bierząco wrzucał te juz przerobione

PostNapisane: Wt sty 05, 2010 10:16 pm 

z mojej strony już skomentowałem, kalendarz ja będę nabierał^^ chyba że nie będzie zrobiony z innych powodów.

PostNapisane: Śr sty 06, 2010 3:49 pm 

będzie będzie moze się troche opóźni ale pod koniec miesiąca powinien być jak rozumiem zdeklarowani w tym temacie to na 100%.
Fotki się wybierze, przerobi nagra i lece do drukarni, no i oczywiście kaska .powiedzmy tak;

DO 15.01.2010 zbieram 100% deklaracje na kalendarz i kaskę w niedziele 17. Musze policzyć ile nas będzie i się z wydatkami rozeznać.

Ułatwiłam wam triche zadanie i zostawiłam tylko te foty co zostały pozytywnie skomentowane, a że komentował Happi w porywach willma i mekto to już nieważne.
Dodałam też 4 nowe więc teraz wybieracie spomiędzy 20 zdjęć. Uwzględniajcie przeróbki :)

PostNapisane: Śr sty 06, 2010 4:51 pm 

masz może jakieś zdjęcia ze zlotów przygotowane? żeby nie było samego lasu i może jeszcze coś z zimy

PostNapisane: Śr sty 06, 2010 6:15 pm 

ze zlotów nie ma dobrych ( przynajmniej na tyle) zdjęć. Po prostu nie było czasu się lansować ani ja nie miałam za bardzo możliwości biegać między wami z aparatem. Co do zimy to nie ma zdjęć wcale.
tyko to co jest w galerii. Lazarus - piszesz się na kalendarz?

Strefa czasowa: UTC

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  [ Drukuj ] Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona